x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ajutor pentru mame / Birouri noi în Capitală

Ajutor pentru mame / Birouri noi în Capitală

03 Feb 2009   •   00:00

Pentru a veni în sprijinul părinţilor care beneficiază de indemnizaţia pentru creşterea copilului, Ministerul Muncii a semnat un protocol de colaborare cu DGASPC-urile din sectoarele 1, 3, 4 şi 6.



Începând de astăzi persoanele care solicită recalcularea cuantumului indemnizaţiei pot depune cererea şi ade­verinţa de la angajator privind veniturile rea­lizate în ultimele 12 luni înainte de naşterea copilului atât la Agenţia pentru Prestaţii Sociale a Municipiului Bucureşti, cât şi la Direcţiile Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) din sectoarele 1, 3, 4 şi 6.

Protocolul este valabil în perioada 3 februarie-30 iunie 2009. Documentele pentru recalcularea cuantumului in­demnizaţiei sunt doar preluate şi înregistrate de DGASPC şi transmise apoi Agenţiei pentru Prestaţii Sociale a munici­piului Bucureşti, unde datele sunt prelucrate. Ministerul Muncii aşteaptă în continuare un răspuns din partea primăriilor sectoarelor 2 şi 5, pentru a încheia acelaşi protocol. (D.C., M.A.C. )

×
Subiecte în articol: observator