x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alcoolemie-record pe Autostrada Soarelui. Şoferul unui Mercedes nici măcar nu avea permis (VIDEO)

Alcoolemie-record pe Autostrada Soarelui. Şoferul unui Mercedes nici măcar nu avea permis (VIDEO)

07 Sep 2012   •   14:34
Alcoolemie-record pe Autostrada Soarelui. Şoferul unui Mercedes nici măcar nu avea permis (VIDEO)

Un barbat din Constanta aflat in pragul comei alcoolice a fost prins gonind pe Autostrada Soarelui. Constanteanul nu avea nici macar permis de conducere, iar oamenii legii care l-au prins la timp au constatat ca avea o alcoolemie de aproape unu la mie.

Barbatul, in varsta de 33 de ani, a imprumutat masina de la fratele sau si a plecat impreuna cu un prieten la o plimbare pe Autostrada Soarelui.

La scurt timp insa, politistii care se aflau in zona au observat ca autoturismul mergea haotic si i-au facut semn soferului sa opreasca. Acesta era sub influenta alcoolului si nici macar nu stia incotro se indreapta.

"Un autoturism marca Mercedes a fost oprit la km 12, dupa ce am constatat ca avea un mers sinuos. In urma verificarilor si testarii cu etilotestul, s-a constatat ca avea 0,96 alcoolemie in aerul expirat. El a declarat ca a consumat cateva sticle de bere si dupa aceea s-a pus in miscare", a explicat Jean Ceaus, de la Politia Autostrazi, conform Antena 3.

Politistii i-au intocmit dosar penal atat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, cat si pentru conducere fara permis. Barbatul risca acum pana la cinci ani de inchisoare.

×
Subiecte în articol: autostrada soarelui şofer alcoolemie