x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alegeri prezidențiale 2019. Bannere cu unul dintre candidaţi, într-o localitate din Iași, în ziua votului

Alegeri prezidențiale 2019. Bannere cu unul dintre candidaţi, într-o localitate din Iași, în ziua votului

24 Noi 2019   •   14:52
Alegeri prezidențiale 2019. Bannere cu unul dintre candidaţi, într-o localitate din Iași, în ziua votului
Sursa foto: Victor Stroe

Reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Iaşi s-au autosesizat duminică după ce au primit informaţia conform căreia în localitatea Ţibăneşti încă mai sunt amplasate mai multe bannere cu candidatul PSD la Preşedinţia României.

Reprezentanţii BEJ spun că au fost sesizaţi telefonic de unul dintre membrii comisiei de la secţia de vot din localitatea Ţibăneşti. Incidentul a fost semnalat şi la poliţie.

"Ne-am autosesizat în urma telefoanelor primite de la membrii partidelor de la secţie din localitate. Am luat legătura cu autorităţile locale şi bannerele au fost îndepărate", a declarat Marta Dunca, purtător de cuvânt al BEJ Iaşi.

Primarul comunei Ţibana, Aurica Cobuz, a declarat că bannerele au fost îndepărate imediat după ce a fost informată la rândul său despre incident.

"Erau două bannere pe proprietate privată. Le-am dat jos în secunda doi. Bannerele erau cu unul dintre candidaţi, dar erau pe proprietate privată. Nu le-am pus eu, şi le-am dat jos. Am rugat oamenii să le dea jos. Nu voiau. Le-am arătat arătat legea, după care le-au dat jos", a declarat Aurica Cobuz.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: alegeri prezidentiale iasi