x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ALERTĂ / O conductă de petrol s-a fisurat lîngă Gara Băneasa

ALERTĂ / O conductă de petrol s-a fisurat lîngă Gara Băneasa

17 Iul 2008   •   00:00

15:55 • O conductă de petrol s-a fisurat lângă Gara Băneasa. Există pericolul ca petrolul să se verse în Lacul Herăstrău.

O conductă de petrol s-a fisurat în zona Gara Băneasa, lîngă Fîntîna Mioriţa. Există pericolul ca petrolul să se verse în Lacul Herăstrău. O echipă a Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă se află la faţa locului. Din cauza acestui incident, circulaţia pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti s-a blocat, pe sensul de ieşire din Capitală.

 

 

" Zona a fost izolată şi au fost aruncate substanţe antipoluante. Doar 1-2 litri de combustibil s-a scurs din acea conductă dezafectată", a declarat reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Dumitru Tudorică. Potrivit primelor informaţii, incidentul s-ar fi produs după ce conducta a fost lovită de o cisternă care căra piatră. Totodată, reprezentantul ISU a mai precizat că nu există niciun pericol ca rezidurile să se scurgă în apele lacului Herăstrău, aflat în apropiere, şi că, în zonă, vor acţiona reprezentanţii de la Administraţia Lacurilor, pentru a degaja pământul poluat.

 

 

 

 


×
Subiecte în articol: observator