x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alertă - Un băieţel de 9 ani a dispărut de acasă

Alertă - Un băieţel de 9 ani a dispărut de acasă

de Jurnalul National    |    18 Ian 2008   •   00:00
Alertă - Un băieţel de 9 ani a dispărut de acasă

13:12 ● Copilul din imagine se numeşte Bulai Mihai Bogdan, are 9 ani şi este din localitatea Poarta Albă, judeţul Constanţa. A dispărut de acasă duminică, 13 ianuarie. Părinţii au sesizat poliţia a doua zi, iar oamenii legi au mediatizat cazul în această dimineata.



Mihai Bogdan Bulai are 9 ani şI a dispărut pe 13 ianuarie din localitatea Poarta Albă, judeţul Constanţa. A fost văzut ultima oară la groapa de gunoi din comună unde căuta pet-uri. Era însoţuit de mai mulţi copii, iar când aceştia au plecat spre casele lor, băiatul le-a spus că rămâne poate "mai găseşte ceva”. În ziua dispariţiei ceaţa era extrem de deasă astfel că principala ipoteză a poliţiştilor este că băiatul s-a rătăcit. Duminică, la ora 15:00,  a fost văzut de doi ciobani de la o stână din judeţ. Când aceştia au vrut să-i ofere adăpost, băiatul a început să plângă spunând că vrea să ajungă acasă şi nu a vrut să rămână. Copilul are tenul alb, ochii căprui, urechi mari, nas drept, gura mare. La data plecării, Bogdan era îmbrăcat cu geacă si pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, fes negru şi era încălţat cu bocanci maron. La ora actuală 100 de jandarmi, 20 de poliţişti îl  caută prin Basarabi, Poiana şi alte localităţi din zonă.

Îi rugăm pe toţi cei care pot oferi informaţii să se adreseze de urgenţă celei mai apropiate unităţi de Poliţie sau să sune la numărul de telefon gratuit 112 sau la redacţia "Jurnalului Naţional”: 021/318.20.37, 021/318.20.43.




×
Subiecte în articol: observator