x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alexandru Andrieş, o comoară plină de suflet

Alexandru Andrieş, o comoară plină de suflet

31 Mai 2010   •   00:00

3 iunie 2010. Un concert caritabil, marca Alexandru Andrieş. Unde? La  Clubul Ţăranului din Bucureşti. Alături de apreciatul artist, pe scenă vor mai urca doi membri ai trupei Byron (Dan şi 6 fingers), grupul See Seven, Sorin Romanescu, George Baicea, Elena Bokor şi Alexandra Potang.

Evenimentul are drept scop strângerea de fonduri pentru Fundaţia "Mia's Children", o asociaţie nonprofit a cărei misiune este aceea de a ajuta copiii ai căror părinţi se confruntă cu dificultăţi financiare, sociale şi/sau psihologice, precum şi copiii abandonaţi de părinţi.

Scopul Asociaţiei Mia's Children este acela de a le oferi acestor copii un viitor mai bun, de a-i creşte şi a le oferi educaţia de care altfel nu ar fi avut parte.

Copiii Miei fac cursuri de artă, muzică, limbi străine, teatru şi multe alte activităţi care le dau şansa de a-şi descoperi drumul în viaţă. Până în prezent, o bună parte din aceşti copii au ajuns bursieri la facultăţi de artă sau au câştigat premii la diferite concursuri de pictură, sport sau muzică.

Pentru ca aceste lucruri frumoase să poată continua, fundaţia are nevoie de fonduri. În acest scop, câţiva artişti au hotărât să întindă o mână de ajutor şi să cânte pentru ei. Alexandru Andrieş, Dan Byron, 6 Fingers, See Seven, Sorin Romanescu, George Baicea, Elena Bokor şi Alexandra Potang se vor aduna pe data de 3 iunie 2010, la Clubul Ţăranului din Capitală pentru a susţine un concert caritabil începând cu ora 20:30.

Biletele la acest eveniment se pot procura la intrarea în Clubul Ţăranului. Toate fondurile rezultate în urma concertului se vor duce către Fundaţia "Mia's Children".

×
Subiecte în articol: mass-media