x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Am încredere în ce simt

Am încredere în ce simt

28 Aug 2013   •   16:52
Am încredere în ce simt

Astrocafe te invită la workshop-ul: “Am INCREDERE în ce SIMT”, care se va desfăşura la Bucureşti, la 8 septembrie şi este susţinut de dr. Nicoleta Svârlefus.
Un workshop creat pentru cei care îşi doresc să aibă mai multă claritate cu privire la ce simt, ce-şi doresc, ce alegeri le sunt potrivite. Pentru cei care realizeaza că, deşi sentimentele îi îndrumă într-o direcţie, deseori o aleg pe cea opusă. Pentru toţi aceia care Aleg să se împuternicească, recuperându-şi încrederea în ce simt. Pentru tine, dacă crezi că e momentul să te primeşti pe tine cu mai multă uşurinţă, în fiecare moment, indiferent ce simţi, să-ţi primeşti viaţa şi sentimentele aşa cum sunt, să înveţi să-ţi urmezi inima în loc să urmezi punctele de vedere ale altora.

"Nu ar trebui să simţi asta", "n-ai niciun motiv de frică", "revino cu picioarele pe pământ", "ar trebui să fii altfel", "ar trebui să te gândeşti bine, înainte să faci alegerea asta" etc. Sunt acestea îndemnuri şi puncte de vedere pe care le auzi în viaţa ta? Cât de mult ţii cont de ele? Cât de des îţi acoperi sentimentele?
Crezi că e timpul să ai încredere în ce simţi şi să faci alegeri care sunt în acord cu tine? E timpul să fii cine eşti, aşa cum eşti, şi să trăieşti aşa cum alegi cu inima? Sentimentele tale sunt ghidul optim pentru tine. Nimeni nu poate şti mai bine decât tine ce ţi se potriveste.

Orice simti, e in regula!

Pentru a face alegeri din cine suntem, e necesar să fim conştienţi şi să ne încredem în ce simţim. Să facem distincţia între sentimente şi gânduri. Să înţelegem că suntem fiinţe suverane şi Sursa realităţii pe care o creăm. Să ne ascultăm mai mult corpul.

Te aşteptăm cu drag, să exersăm împreună, să creăm spaţiu pentru mai multă conştienţă şi claritate.

Ma multe detalii pe astrocafe.

×