x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ambulanţă SMURD lovită în plin de o maşină condusă de un spaniol băut

Ambulanţă SMURD lovită în plin de o maşină condusă de un spaniol băut

16 Noi 2013   •   12:28
Ambulanţă SMURD lovită în plin de o maşină condusă de un spaniol băut

O ambulanţă SMURD aflată în misiune, în care erau şoferul, un pacient şi alte trei persoane, a fost lovită în plin, într-o intersecţie din municipiul Târgovişte, de o maşină condusă de un şofer spaniol aflat sub influenţa alcoolului.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa, citaţi de Mediafax, salvarea se deplasa cu semnalele acustice şi luminoase aprinse iar într-o intersecţie a fost izbită de un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetăţean spaniol în vârstă de 37 de ani, în care era pasageră o fată din Dâmboviţa, de 20 de ani.

În urma impactului, ambulanţa a fost proiectată pe spaţiul verde al sensului giratoriu de pe Calea Domnească, din zona Doi Brazi.

Pasagerul din ambulanţă a scăpat nevătămat şi a fost preluat de alt echipaj şi transportat în siguranţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, unde trebuia să ajungă pentru îngrijiri medicale, corespunzător bolii de care suferă, iar vecinul acestuia şi cei doi paramedici s-au ales cu escoriaţii care nu au necesitat deplasarea la o unitate medicală.

Şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă deoarece gradul de alcoolemie stabilit impune doar o contravenţie, poliţiştii continuând ancheta pentru neacordare de prioritate.


 

 

×
Subiecte în articol: accident ambulanta smurd sofer baut