x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ambuteiaje pe DN1. Polițiștii au organizat puncte de informare cu privire la rutele alternative

Ambuteiaje pe DN1. Polițiștii au organizat puncte de informare cu privire la rutele alternative

02 Ian 2021   •   14:32
Ambuteiaje pe DN1. Polițiștii au organizat puncte de informare cu privire la rutele alternative

Se circulă bară la bară pe mai multe porțiuni ale Drumului Național 1, între Ploiești și Brașov. Polițiștii sunt la fața locului și încearcă să elibereze șoseaua de coloanele de mașini. Ei le recomandă șoferilor să folosească rute alternative.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că sâmbătă, după prânz, este aglomerație pe DN 1 Ploiești – Brașov. Se circulă în coloană pe sensul către Brașov între localitățile Cornu de Jos și Comarnic, dar și între stațiunile Bușteni și Predeal, în ambele sensuri.

Polițiștii acționează pentru fluidizarea traficului în toate stațiunile montane de pe Valea Prahovei. De asemenea, pe DN 1 la Săcele și pe DN 73 la Râșnov, în județul Brașov, au fost instituite puncte de informare cu privire la rutele alternative.

Polițiștii spun că pentru evitarea aglomerației, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative și a intervalelor orare.

Astfel, pentru DN 1 Brașov - Ploiești – București, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea mașinilor, următoarele artere rutiere: DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – Autostrada A3 – București, DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București, DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – DN 71 – București și DN 71 Sinaia – Târgoviște – București, anunță Poliția Română.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ambuteiaje DN1