x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Imagini cu atacatorul care a luat ostatici la oficiul poștal. Bărbatul cerea unirea cu Basarabia! (VIDEO)

Imagini cu atacatorul care a luat ostatici la oficiul poștal. Bărbatul cerea unirea cu Basarabia! (VIDEO)

30 Oct 2012   •   10:47
Imagini cu atacatorul care a luat ostatici la oficiul poștal. Bărbatul cerea unirea cu Basarabia! (VIDEO)
UPDATE 13:04 - Bărbatul care a intrat înarmat cu un topor într-un oficiu poştal din cartierul Drumul Taberei şi a ameninţat persoanele aflate în unitate a fost dus la Poliţia Capitalei pentru audieri.

Purtătorul de cuvânt al Poștei Române a spus că în momentul atacului, în Oficiul Poștal se aflau patru angajați, dar nu a putut spune dacă erau și clienți. Potrivit imaginilor transmise de televiziuni, bărbatul ieșise în ușa oficiului poștal și citea cu voce tare niște hârtii, dorind să vorbească cu presa. Bărbatul spunea că vrea libertate, egalitate între oameni și unire între România și Basarabia. Dacă se dovedește că avea discernământ, bărbatul riscă până la 15 ani după gratii.



UPDATE 11:16 -
Comisarul şef Brânduşescu, şeful Poliţiei Sectorului 6, a declarat că persoana care a ameninţat angajaţii Oficiului Poştal nr.23, aflat pe strada Romancierilor, a fost imobilizat şi dus la audieri. Brânduşescu a precizat că bărbatul nu a avut cereri materiale, ci unele de ordin spiritual. Reprezentantul Poliţiei a precizat că nicio persoană nu a fost rănită.

UPDATE 11:00
- Bărbatul a fost imobilizat de poliţie şi va fi dus la audieri. El i-a ameninţat pe angajaţi că cu moartea dacă vor încerca să iasă. El era înarmat cu un cuţit şi un topor.

O persoană a sunat la 112 pentru a anunţa că un bărbat intrat într-un oficiu poştal de pe strada Romancierilor, cartierul Drumul Taberei, din sectorul 6 şi a luat ostatici angajaţii oficiului. Din primele informaţii, bărbatul era înarmat .

Surse din cadrul Poliţiei ne-au declarat că presupusul atacator ar fi un ultranaţionalist şi că poliţiştii de la Secţia 25 s-au deplasat la faţa locului.

Ştire în curs de actualizare

×