x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ana Maria Prodan, jigniri suburbane la adresa unui jurnalist: "Eu sunt una dintre femeile de succes, iar pe soţia dvs. o cunoaşte, probabil, poştaşul"

Ana Maria Prodan, jigniri suburbane la adresa unui jurnalist: "Eu sunt una dintre femeile de succes, iar pe soţia dvs. o cunoaşte, probabil, poştaşul"

07 Feb 2015   •   13:54
Ana Maria Prodan, jigniri suburbane la adresa unui jurnalist: "Eu sunt una dintre femeile de succes, iar pe soţia dvs. o cunoaşte, probabil, poştaşul"

Abordand un stil care s-a voit ironic, Ana Maria Prodan publica pe pagina sa de Facebook un atac suburban la adresa unui jurnalist, vinovat, in opinia ei, de publicarea unor informatii ce priveau aventura fotbalistica a ei si a sotului sau in desertul plin de petrodolari.

"Sunt una dintre femeile de mare succes din fotbal, domnilor, în timp ce soţiile dumneavoastră sunt adevărate campioane la gătit. Să considerăm că ne facem un serviciu reciproc: voi scrieţi că am ajuns să conduc două cluburi mari din fotbalul mondial (ceea ce mă face să fiu foarte mandra de mine), iar numele meu va ajuta să duceţi acasă micuţul salariu de care soţia Dvs are nevoie pentru a pregăti o excelentă ciorbiţă de văcuţă. Şi aşa ca o ultimă concluzie pt DVS... În timp ce pe mine mă cunoaşte o lume întreagă, prinţii vorbesc despre mine prin marile ziare şi pe la marile posturi tv, pe sotia DVS O CUNOAŞTE probabil POŞTAŞUL şi vorbesc despre ea poate cel mult 2 vecini....în rest.... să auzim numai de bine şi va urez multa putere de munca si Dvs şi Soţiilor dvs", a sublimat din propria gandire in scris Ana Maria Prodan.

La finalul acestor randuri mahalagisto-tatisto-manelist, se poate adauga, pentru informarea scriitoarei acestora, ca aparitia in fundul gol in Playboy nu inseamna un neaparat un succes in viata si siliconul din sani, buze sau alte parti ale corpului, nu te transforma a priori intr-o doamna!
Si ca oricat de micute ar fi salariile din presa, nu banii te fac om, ci educatia, cultura si civilizatia, valorile care vor ramane si dupa ce toate silicoanele se vor fi dus de-a valma in istorie. Asa este de cand e lumea, si asa va ramane!


Cititi si:
S-a întâmplat deasupra României, cu 3 ore înainte de cutremurul devastator din 1977. ''Parcă veghea asupra noastră''

 
■ EXTRATEREȘTRII EXISTĂ, iar NASA o confirmă! ANUNȚUL ULUITOR făcut la Washington de agenția spațială americană (VIDEO)

''Am crezut că nu văd bine!''. În ce ipostază şi-a găsit bunica şi iubitul, pe podeaua din bucătărie

Catrenul lui NOSTRADAMUS în care se vorbeşte despre ROMÂNIA şi cel de AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL



×