x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anda Călugăreanu - o minune adevărată

Anda Călugăreanu - o minune adevărată

de Jurnalul National    |    27 Aug 2007   •   00:00

Iubea foarte mult teatrul, dar era prea scundă pentru Institut. A dat de nenumărate ori examen şi, de fiecare dată, era respinsă din cauza inălţimii.

Dar nu s-a lăsat pănă n-a intrat, in 1984. Orice i se intămpla in viaţă, nu voia să se ştie că suferă. Extraordinar om, prieten, coleg, artist, soţie, mamă… Cănd era deja o vedetă a muzicii uşoare, Anda a descoperit ce zăcea in sufletul ei: folkul! Incet-incet a inceput să inveţe să cănte cu două degeţele. A reuşit să-şi arate personalitatea şi a cucerit prin sinceritate, căştigănd şi respectul oamenilor de cultură. Obţinuse girul şi recunoaşterea unor monştri pe numele lor Caragiu, Bocăneţ, Aldea, Nichita, Bălănuţă… Nu-i puţin lucru! Asta iţi dă o anume relaxare şi o mare doză de incredere.

A fost un om de o tenacitate fenomenală, cu o carismă incredibilă. Un personaj extrem de ludic. I-a plăcut să trăiască, să se joace. A plecat pentru că a fost chemată. A plecat pentru că acesta i-a fost rostul pe Pămănt. A plecat pentru că aşa trebuia sau pentru că a fost un accident... Cine ştie căte minuni ar mai fi putut infăptui in teatru, in film şi in muzică!

×
Subiecte în articol: observator