x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Angajat Hexi Pharma: Mașina avea momente în care accelera și de la 70 km/h ajungea la 200 km/h brusc

Angajat Hexi Pharma: Mașina avea momente în care accelera și de la 70 km/h ajungea la 200 km/h brusc

de Antena 3    |    24 Mai 2016   •   08:10
Angajat Hexi Pharma: Mașina avea momente în care accelera și de la 70 km/h ajungea la 200 km/h brusc

Un angajat al Hexi Pharma a declarat, sub anonimat, în emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3, că mașina în care a murit Dan Condrea avea probleme tehnice.

Angajatul Hexi Pharma a declarat că în laptopul lui Dan Condrea exista un registru al șpăgilor cu nume și prenume, o listă cu spitalele care luau dezinfectanți diluați de la Hexi Pharma, iar arhiva firmei este într-un apartament secret.

Potrivit angajatului, Dan Condrea avea două mașini Porsche Cayenne, înregistrate în Bulgaria, acolo unde are și o casă, mai spune omul din interiorul Hexi: "El avea două mașini înregistrate în Bulgaria, are buletin de Bulgaria și amândouă Porsche Cayenne erau înregistrate acolo. Este o metodă de înmatriculare mai ieftină".

Cu privire la Dan Condrea, angajatul a spus că era "un tip violent, coleric, care își ieșea din pepeni imediat, chiar dacă aveai dreptate". El a adăugat că Dan Condrea "se temea de arestare. Săptămâna trecută a vorbit cu avocatul și i-a adus la cunoștință că îi va fi schimbată încadrarea cu data de luni". 

Referitor la autorisumul implicat în accidentul în care a murit Dan Condrea, angajatul Hexi a adăugat: "mașina era a tatălui lui Condrea, decedat în 2012. Mașina nu avea ITP. (...) Avea momente în care accelera și de la 70 km/h ajungea la 200 km/h brusc".

×
Subiecte în articol: hexi pharma dan condrea