x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Angajaţi ai ADP Sector 2, urmăriţi penal în dosarul privind moartea lui Ionuţ Anghel

Angajaţi ai ADP Sector 2, urmăriţi penal în dosarul privind moartea lui Ionuţ Anghel

27 Sep 2013   •   16:25
Angajaţi ai ADP Sector 2, urmăriţi penal în dosarul privind moartea lui Ionuţ Anghel

Parchetul a dispus începerea urmăririi penale pe numele unor angajaţi ai ADP Sector 2, în dosarul morţii lui Ionuţ Anghel, băieţelul de 4 ani ucis de mai mulţi câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei.

"Procurori din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică au dispus citarea reprezentanţilor legali ai Administraţiei Domeniului Public al Sectorului 2, ai S.C. Tei Rezidenţial S.R.L. Bucureşti, precum şi a numitului Ciorăscu Constantin pentru a se prezenta la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea aducerii la cunoştinţă a învinuirii şi a audierii în calitate de învinuiţi, în cauza având ca obiect decesul minorului A.I., în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", se arată în comunicatul Parchetului General.

"Pentru garantarea dreptului la apărare a învinuiţilor, alte date (inclusiv momentul audierii) nu pot fi făcute publice la acest moment. Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", se mai precizează în document.                                            

 


×