x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Angajații DSP-urilor, scoși pe teren de Florin Cîțu: Nu mai stați în birouri

Angajații DSP-urilor, scoși pe teren de Florin Cîțu: Nu mai stați în birouri

21 Sep 2021   •   16:08
Angajații DSP-urilor, scoși pe teren de Florin Cîțu: Nu mai stați în birouri
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Florin Cîțu le-a cerut, marți, angajaților DSP-urilor din țară să nu mai stea în birouri, să meargă în spitale și să se asigure că vor fi în cel mai scurt timp paturi și personal în secțiile ATI.

„Fac apel la conducerile direcțiilor de sănătate publică, nu mai stați în birouri, am spus acest lucru și astă iarnă, o spun și acum, mergeți, discutați cu managerii de spitale, verificați, în același timp ajutați-i să implementeze, dacă au nevoie de resurse sprijiniți-i ca să putem să avem în cel mai scut timp și mai multe paturi în secțiile ATI pentru Covid, dar și personalul și materialele sau medicamentele de care au nevoie”, le-a transmis marți în cadrul unei videoconferințe între premier și angajații DSP-urilor.

El a cerut implicare și din partea prefecților.

„Aveți o responsabilitate majoră în a verifica și a superviza modul în care sunt aplicate lucrurile pe care le-am solicitat. Să vă asigurați că Centrele Județene de Coordonare sunt activitate pentru a rezolva rapid situațiile care apar. Sunteți aici toți cei responsabili. Nu cred că trebuie să mai stresez să spun cât de important este să avem cât mai rapid personal și secțiile ATI. Am spus 1.600 de locuri, dar la cum evoluează s-ar putea să avem nevoie de 2.000, dar faceți un plan care să poate foarte rapid să crească numărul dacă este nevoie de locuri în ATI”, a adăugat Florin Cîțu.

„Nu vreau să aud că nu este responsabilitatea mea, toți suntem aici pentru pacienți”, le-a transmis celor din teritoriu șeful Guvernului.

Mediafax

×
Subiecte în articol: dsp COVID