x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator AnimaWings anunță o nouă rută externă, Bucureşti – Stockholm, operată din 1 octombrie 2024

AnimaWings anunță o nouă rută externă, Bucureşti – Stockholm, operată din 1 octombrie 2024

de Redacția Jurnalul    |    28 Mai 2024   •   14:15
AnimaWings anunță o nouă rută externă, Bucureşti – Stockholm, operată din 1 octombrie 2024

AnimaWings, companie deţinută de fraţii Cristian şi Marius Pandel, fondatorii Christian Tour, anunță o nouă rută externă, Bucureşti – Stockholm, operată din 1 octombrie 2024, relatează Ziarul Financiar. Biletele pentru această cursă sunt deja la vânzare.

Cursa Bucureşti – Stockholm va fi o rută regulată, cu o frecvenţă săptămânală de 3 zboruri, iar aeronavele vor ateriza pe aeroportul Stockholm Arlanda.

Anterior, compania a anuntat curse noi spre Cluj Napoca, Iaşi, Oradea, Paris (Charles de Gaulle) şi Larnaca. În perioada următoare, AnimaWings va continua să introducă destinaţii noi odată cu lansarea programului de iarnă.

„Suntem extrem de încântaţi să anunţăm această nouă rută regulată către Stockholm, o destinaţie deosebit de atractivă atât pentru călătoriile de afaceri, cât şi pentru cele de agrement. Extinderea rapidă a reţelei noastre de zboruri demonstrează angajamentul nostru continuu de a oferi mai multe opţiuni de călătorie şi de a răspunde nevoilor diverse ale clienţilor noştri.”, a spus Marius Pandel, acţionar Animawings.

Toate zborurile vor fi efectuate cu aeronave noi, Airbus 220-300, achiziţionate de compania aeriană în acest an.

AnimaWings îşi va mări flota în acest an cu 2 avioane de tip Airbus A220-300, iar în următorul an cu încă 4 aeronave, dintr-un plan total de achiziţii de 12 aeronave de acest tip.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: animawings ruta bucuresti-stockholm