x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 1 a mai sarbatorit un genial! - Gica Hagi: "Am fost nascut pentru a fi fo

Antena 1 a mai sarbatorit un genial! - Gica Hagi: "Am fost nascut pentru a fi fo

22 Feb 2005   •   00:00

Antena 1 a filmat marti inca o editie a superproductiei "Geniali", realizata in colaborare cu Sagitarius Communication.

PE PLATOU. Hagi, intre Mihaela Radulescu si Ovidiu Uscat
De aceasta data, in fotoliul de sarbatorit a stat "regele" Gheorghe Hagi, fost fotbalist si actual antrenor al echipei Galatasaray Istanbul, iar in sala, printre cei care au vrut sa-i fie alaturi la aceasta gala omagiala s-au aflat, alaturi de familie, si Anghel Iordanescu, Gica Popescu, Dan Petrescu, Gabi Balint, Giovani Becali, Ovidiu Ioanitoaia si Cristian Topescu, Mircea Geoana, fostul presedinte Emil Constantinescu. Prezentatorii acestei editii au fost Mihaela Radulescu si Ovidiu Uscat.

"DU-TE, DANE!" Inca de la inceput, atmosfera din platou a fost destinsa, iar Gica Hagi, aflat intr-o forma de zile mari, a completat cu umor fiecare povestioara istorisita de prietenii sai, care au fost invitati, pe rand, in platou. Daca Puiu Iordanescu si-a amintit, spre exemplu, cum, la un meci amical, l-a implorat sa-i dea o pasa, Gica a zis: "Da, nea Puiu, du-te!", pentru ca apoi sa dea gol de la mijlocul terenului, Dan Petrescu a povestit ca zece ani l-a crezut pe Hagi pe cuvant cand ii spunea "Du-te, Dane!". "Il iertam ca nu mi-a pasat cand vedeam mingea sutata direct in plasa echipei adverse", si-a reamintit Dan Petrescu, razand.

PARADA DE MODA. Aceasta atmosfera extraordinara s-a pastrat pe parcursul celor aproximativ zece ore de filmare, timp in care cel mai bun jucator roman de fotbal al tuturor timpurilor a povestit despre sanctiunile primite de-a lungul timpului de la Anghel Iordanescu, a istorisit nazbatiile facute intr-o discoteca, dupa un meci castigat cu Steaua, despre copiii sai, prezenti in sala, ba chiar a previzionat ca fiul sau, Ianis, va ajunge, la randul lui, un mare fotbalist. Multe, multe alte intamplari, necunoscute pana acum publicului, vor putea fi auzite, povestite de Gica Hagi si de prietenii sai, la gala "Geniali". Si tot la "Geniali", telespectatorii vor putea urmari in premiera o parada de moda cu tricourile din colectia genialului Hagi. La sfarsitul acestei saptamani, respectiv pe 25 si 26 februarie, incepand de la ora 20:15, va fi difuzata prima gala "Geniali", unde sarbatoritul va fi nimeni altul decat Florin Piersic. (Cristiana Stamatescu)

×
Subiecte în articol: observator Gheorghe Hagi