x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 1, Jurnalul National si Radio Zu impreuna cu Vitantis Shopping Center va asteapta la HalLoween Fever

Antena 1, Jurnalul National si Radio Zu impreuna cu Vitantis Shopping Center va asteapta la HalLoween Fever

30 Oct 2009   •   00:00

Peste 100 de artişti, 10 happening-uri, aproximativ 10.000 de vizitatori aşteptaţi, recreerea de catre 60 de dansatori a unui faimos video clip, scenete din faimosul festival american "House of Horrors", muzica live si DJ Vasile

București, 28 octombrie, 2009 - Vitantis Shopping Center asteapta toti bucureştenii amatori de humorror (umor negru), centrul comercial-proprietate a grupului Equest, situat langa targul auto Vitan la o petrecere neobisnuita. Sambata, 31 octombrie, incepand cu orele 12.00 si până la 20.00 toti vizitatorii vor avea posibilitatea sa traiasca scenetele « teatru in teatru » de umor negru realizate de o trupa de actori cunoscuti si sa intre in atmosfera fantastica a unuia dintre cele mai faimoase video clip-uri tip horror impreuna cu 60 de dansatori. Dracula, Eduard the Vampire sau Vrajitoarele vesele sunt doar cateva dintre personajele ce ne vor intampina la petrecere.   

În aşteptarea balului, vizitatorii centrului comercial îşi vor afla viitorul de la ţigănci ghicitoare de la astrologe faimoase. Actorii profesionişti vor interpreta piese de teatru ca "Dracula, the vampire" si "Nights of London" recreend faimosul festival american « House of Horrors » iar copiii îşi vor pune măști și vor juca "Trick or Threat". Amatorii de muzica vor putea asculta muzica live , specifica noptii de Halloween iar DJ Vasile va incalzi atmosfera.

Iubitorii de moda vor putea viziona moda de halloween prezentata de absolventii Institutului de Arte Plastice si de asemenea vor putea vedea ultimele tendinte in moda toamna-iarna 2009- 2010 in cadrul colectiei Vitantis « Dare to be Dark ».

Seara se va incheia cu un bal mascat ce va va începe la orele 16.30 . În timpul balului, toți cei care vor intra în Vitantis Shopping Center vor primi costumații din partea organizatorilor și vor fi invitați la dans de țigănci (actori) și de către dansatori profesioniști.
De asemenea, toți vizitatorii care vor face cumpărături de 200 RON în Carrefour Vitantis, Technomarket sau Mobila Bontas sau 25 de RON în galeria de magazine își vor încerca soarta jucând la "Roata Câștigurilor", unde vor câștiga automat premii de 25 RON, 50 RON, 75 RON, 100 RON și 400 RON.
Evenimentul este organizat de Vitantis Shopping Center, în colaborare cu Antena 1, Radio ZU și Jurnalul Național.

×
Subiecte în articol: mass-media