x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena3: Funeriu şi-ar fi depus demisia. Urmează Şeitan, Dumitru şi Vlădescu?

Antena3: Funeriu şi-ar fi depus demisia. Urmează Şeitan, Dumitru şi Vlădescu?

16 Iun 2010   •   00:00
Antena3: Funeriu şi-ar fi depus demisia. Urmează Şeitan, Dumitru şi Vlădescu?

Astăzi, miniştrii Mihai Şeitan, Daniel Funeriu şi Mihail Dumitru ar urma să-şi prezinte demisiile din Cabinetul Boc, potrivit unor surse guvernamentale, citate de Antena3. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, a infirmat informaţiile, calificându-le simple zvonuri false. UPDATE: Un alt nume vehiculat pentru remaniere ar fi cel al lui Sebastian Vlădescu, ministrul Finanţelor.



UPDATE. Daniel Funeriu a declarat, pentru Mediafax, că nu intenţionează să demisioneze din postul de ministru al Educaţiei, deoarece doreşte să finalizeze procesul de reformă început în sectorul de învăţământ.

UPDATE.
Potrivit Antena3, şedinţa de Guvern a fost întreruptă pentru ca mai mulţi miniştri să îşi depună demisiile. Se pare că ministrul Educaţiei Educaţiei, Daniel Funeriu, şi-ar fi depus demisia. Aceleaşi surse susţin că Valeriu Steriu a fost propus pentru Ministerul Agricultruii, iar Marian Sârbu pentru Ministerul Muncii.

Purtătorul cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, susţine, însă, că şedinţa de Guvern a fost întreruptă pentru ca premierul să poarte o discuţie telefonică cu un oficial de la Bruxelles. Ioana Muntean a precizat că informaţiile referitoare la demisiile unor miniştri sunt doar nişte zvonuri false şi că până în acest moment niciun ministru nu a demisionat.
"Zvonurile referitoare la demisia unor miniştri sunt false", a declarat presei oficialul guvernamental.

Revenim cu amănunte

×
Subiecte în articol: observator