x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anton Hadăr, despre verificările ANI: Este o "ameninţare" pentru sindicaliştii mai vocali

Anton Hadăr, despre verificările ANI: Este o "ameninţare" pentru sindicaliştii mai vocali

16 Feb 2011   •   12:10

Preşedintele Federaţiei Alma Mater, Anton Hadăr,  a declarat că deşi şi-a depus toate documentele înainte de termenul limită, a primit aproape săptămânal câte o scrisoare de la Agenţia Naţională de Integritate prin care era informat să prezinte un punct de vedere.

"Acum trei săptămâni am primit o scrisoare prin care să mi exprim anumite păreri legate de ceea ce scria acolo un inspector de integritate. Numai că, acum un minut, la uşă, la mine la proprietatea personală, mi-a venit poşta cu o nouă scrisorică, tot de la A.N.I. Aceasta este bomboana pe colivă. Dacă până acum credeam că totuşi sunt oameni cu intenţii bune, eu mi-am propus să respect legile statului, le-am trimis toate documentele, le-am afişat pe site-ul federaţiei cu mult înainte de termenul limită, acum mi se comunică un lucru care, clar, mă lămureşte că este o sâcâială şi o "ameninţare", o tendinţă de a ne timora pe unii dintre noi mai vocali în activitatea noastră sindicală", a declarat la Realitatea TV preşedintele Federaţiei Alma Mater, Anton Hadăr.

"Scrie aşa: Vă informăm că în lucrarea înregistrată cu numărul ... s-a declanşat evaluarea averii dobândite de dumneavoastră împreună cu familia, în raport cu veniturile realizate în perioada exercitării funcţiilor sindicale de conducere. Vă informăm că trebuie să prezentaţi documente, un punct de vedere", a mai declarat liderul sindical.

Anton Hadăr susţine că A.N.I. i-a solicitat aceste documente aproape săptămânal, cu toate că atât el cât şi colegii din federaţie le-au depus înainte de termenul limită.

"Să nu uite Guvernul României că ameninţă un om care are vreo 20 şi ceva de medalii de aur. Să mă sâcâie sau să mă ameninţe", a mai spus preşedintele Alma Mater.

×