x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Apple a făcut cea mai mare schimbare pentru iOS de la introducerea iPhone-ului. Ce dotări are şi cum arată noul iOS 7 (VIDEO)

Apple a făcut cea mai mare schimbare pentru iOS de la introducerea iPhone-ului. Ce dotări are şi cum arată noul iOS 7 (VIDEO)

11 Iun 2013   •   13:52
Apple a făcut cea mai mare schimbare pentru iOS de la introducerea iPhone-ului. Ce dotări are şi cum arată noul iOS 7 (VIDEO)

Apple a prezentat, la conferinţa WWDC 2013 (Apple's Worldwide Developer), noua generaţie a sistemului de operare pentru iPhone, iOS 7, pe care directorul general al companiei, Tim Cook, a caracterizat-o drept ”cea mai mare schimbare pentru iOS de la introducerea iPhone-ului”. Noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone şi iPad aduce schimbări şi la nivelul înfăţişării, oferind un design mai neted şi cu mai multe culori.

Cateva caracteristici

Control Center

Control Center este o funcţie nouă pentru iOS. Este o zonă ce poate fi activată în cadrul oricărei aplicaţii care presupune control asupra Wi-Fi, a luminozităţii şi a altor setări frecvent accesate. Din Control Center se va putea accesa lanterna, porni un cântec, activa AirPlay şi altele.

Multitasking

iOs 7 va aduce un sistem mai bun de realizare a mai multor sarcini simultan şi o mai bună procesare în background pentru toate aplicaţiile. Va monitoriza aplicaţiile folosite frecvent  pentru a determina care dintre acestea au nevoie de îmbunătăţirea sistemului multitasking. De exemplu, când aplicaţiile vor emite notificaţii, iPhone-ul va şti să le rezerve acelor aplicaţii procesare în background ca să funcţioneze mai repede şi intuitiv.

Mai multe informatii





×