x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Arad. Un microbuz cu 15 elevi s-a răsturnat din cauza poleiului

Arad. Un microbuz cu 15 elevi s-a răsturnat din cauza poleiului

de Mediafax    |    26 Noi 2011   •   07:59
Arad. Un microbuz cu 15 elevi s-a răsturnat din cauza poleiului

Un microbuz care transporta 15 elevi s-a rasturnat in judetul Arad din cauza poleiului. A fost nevoia de interventia a cinci ambulante pentru a-i transporta pe copii la spital, conform Mediafax.


Microbuzul transporta 15 elevi de clasele V-VIII de la o scoala din comuna Buteni. Acestia erau insotiti de o profesoara si mergeau la Arad pentru activitati extrascolare.

Conform martorilor, microbuzul s-a rasturnat la intrarea in localitatea Horea.

La fata locului au fost mobilizate mai multe ambulante pentru a transporta toti pasagerii la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, pentru investigatii medicale.

Politistii sositi la fata locului au aratat ca doi dintre copii au fost raniti. 'In microbuz erau 15 copii, un profesor si soferul. Doi dintre copii au fost raniti, dar vor fi investigati medical toti pasagerii', a declarat Ovidiu Liber, purtatorul de cuvant al Politiei Arad.

Soferul microbuzului a declarat ca soseaua era acoperita cu polei iar asfaltul este foarte denivelat si ca a derapat in momentul in care a incercat sa evite denivelarile. Politistii, in schimb, sustin ca acesta nu a adaptat viteza la conditiile de drum alunecos.

×
Subiecte în articol: microbuz elevi rasturnat arad