x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Arafat, despre cazul medicilor de pe ambulanța Gorj: Nu avem timp de astfel de manifestări

Arafat, despre cazul medicilor de pe ambulanța Gorj: Nu avem timp de astfel de manifestări

28 Feb 2020   •   15:34
Arafat, despre cazul medicilor de pe ambulanța Gorj: Nu avem timp de astfel de manifestări

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a spus, vineri, referitor la cazul medicilor de pe ambulanţa Gorj, care ar fi refuzat să transporte echipa de epidemiologi la casa unui pacient suspect de coronavirus, că „nu este timp pentru astfel de manifestări”.

„Este vorba de un singur angajat și astăzi (vineri - n.red.) liderul de sindicat al serviciului de ambulanță și-a cerut scuze pentru cele întâmplate. Nu este timp să spună că nu are timp. Cu toții suntem expuși. Nu avem timp pentru astfel de manifestări. Ușa e deschisă, să vină să ne spună care este problema”, a spus Arafat, într-o conferință de presă.

Sindicaliştii din Federaţia Ambulanţa a transmis, vineri, un comunicat, prin care se de delimiteză de medicii de pe ambulanţa Gorj, care ar fi refuzat, miercuri noapte, să transporte echipa de epidemiologi la casa unui pacient suspect de coronavirus.

„Echipaj care, în noaptea de 26-27 februarie, a refuzat transportul echipei de epidemiologi din cadrul DSP Gorj, pentru recoltare de probe la pacientul suspectat de coronavirus”, spune Federaţia într-un comunicat.

Un tânăr din Gorj a fost confirmat cu virusul COVID-19 şi, în prezent, este izolat la Spitalul „Matei Balş” din Bucureşti, pentru tratament.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: raed arafat gorj coronavirus