x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Arafat: Spitalul de Urgenţă Ploieşti a avut bani, însă fondurile nu au fost administrate corespunzător

Arafat: Spitalul de Urgenţă Ploieşti a avut bani, însă fondurile nu au fost administrate corespunzător

09 Dec 2013   •   13:26
Arafat: Spitalul de Urgenţă Ploieşti a avut bani, însă fondurile nu au fost administrate corespunzător
Sursa foto: RAZVAN LUPICA / MEDIAFAX FOTO

În urma anchetei declanşate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, secretarul de stat Raed Arafat a declarat în cadrul unei conferinţe de presă ca SJU Ploieşti a dispus de fonduri, însă acestea nu au fost administrate corespunzător. Arafat a declarat că in cadrul controlului s-a descoperit că în secţiile chirurgicale rata de operabiliate era foarte mica, sub 50%. De asemenea, numărul de paturi fusese suplimentat nejustificat. 

Ştire în curs de actualizare...

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Ploieşti, Adrian Strâmbeanu, a solicitat, vineri, încetarea contractului de management cu acordul părţilor, cererea fiindu-i aprobată de Consiliul Judeţean Prahova, interimatul fiind asigurat de către directorul medical Florin Puşcariu. Potrivit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Sebastian Danielescu, managerul SJU Ploieşti, Adrian Strâmbeanu, a transmis, vineri, preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, o solicitare privind încetarea contractului de management încheiat în decembrie 2010 şi care expira la data de 13 decembrie 2013.

×