x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Asistentă medicală la un spital din Cluj, dată afară din locuință de proprietar de teama coronavirusului

Asistentă medicală la un spital din Cluj, dată afară din locuință de proprietar de teama coronavirusului

10 Apr 2020   •   10:29
Asistentă medicală la un spital din Cluj, dată afară din locuință de proprietar de teama coronavirusului
Sursa foto: pixabay.com

O asistentă medicală de la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Cluj-Napoca a fost dată afară de proprietar din locuința în care stătea cu chirie, de frica noului coronavirus.

Asistenta medicală din Cluj a anunțat pe Facebook că proprietarul locuinței i-a transmis că nu-și poate asuma riscul de a locui cu ea în aceeași casă.

„Sunt asistent medical, iar duminică am fost dată afară din locuință de proprietar (a spus că nu-și poate asuma riscul de a locui cu mine în aceeași casă) de frica...virusului. Momentan, stau cu cineva, dar e un provizorat. Lucrez la Chirurgie 3, iar dacă aveți informații despre o garsonieră vă rog P.M. Mă aștept la oferte decente. Poate fi și o cameră la casă”, a scris asistenta.

Managerul Institutului de Gastroenterologie și Hepatologie Cluj-Napoca, Mihai Mleșnițe, de care aparține Clinica Chirurgie 3, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax, că, momentan, asistenta locuiește la fiica sa.

„Am făcut demersuri să îi venim în ajutor și, cu sprijinul unor oameni de suflet, avem o ofertă de locuință pentru doamna asistentă de la Clinica Chirurgie 3. Gestul acelui proprietar mi se pare jenant”, a spus Mleșnițe.

Asistenta lucrează de un an la Clinica Chirurgie 3.

 

×