x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenționare de călătorie. Restricții de circulație în Grecia, din cauza protestelor fermierilor

Atenționare de călătorie. Restricții de circulație în Grecia, din cauza protestelor fermierilor

de Redacția Jurnalul    |    20 Feb 2024   •   13:45
Atenționare de călătorie. Restricții de circulație în Grecia, din cauza protestelor fermierilor

Ministerul Afacerilor Externe a emis marți o atenționare de călători pentru Grecia, unde vor fi instituite restricții de circualția din cauza protestelor fermierilor.

MAE informează cetățenii români care se află, tranzitează sau care intenționează să călătorească în Grecia că fermierii au anunțat un protest cu participare masivă, care va avea loc marți în centrul capitalei Atena.

Poliția locală a anunțat măsuri speciale pentru asigurarea circulației rutiere, măsuri care vor include, printre altele, escortarea tractoarelor care se îndreptă către capitala elenă pe diferite rute, precum și suspendarea temporară a circulației pe străzile adiacente punctelor de întâlnire, respectiv Piața Omonia și Piața Syntagma.

Cetățenii români sunt sfătuiți să respecte recomandările autorităților locale și să urmărească informațiile actualizate privind eventualele restricții de circulație, consultând pagina oficială de Internet a poliției rutiere elene https://www.astynomia.gr/?lang=en.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena +302106714035 și Consulatului General al României de la Salonic +302310340088.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție telefonul de urgență al Ambasadei României la Atena +306978996222 și Consulatului General al României de la Salonic +306946049076.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: atentionare calatorie grecia mae