x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenţionare de călătorie în SUA din cauza uraganului Delta

Atenţionare de călătorie în SUA din cauza uraganului Delta

08 Oct 2020   •   11:11
Atenţionare de călătorie în SUA din cauza uraganului Delta

Ministerul Afacerilor Externe îi atenționează pe românii care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în SUA, în statele Texas, Louisiana, Mississippi și Alabama, că autoritățile americane au emis o alertă meteorologică pentru uraganul Delta.

MAE le recomandă cetățenilor români care intenționează să se deplaseze în zonele care urmează să fie afectate de uraganul Delta să își amâne călătoria planificată, să urmărească anunțurile făcute de autoritățile locale şi să urmeze cu strictețe recomandările şi instrucțiunile acestora.

Este vorba de statele Texas, Louisiana, Mississippi și Alabama, pentru care autoritățile americane au emis o alertă meteorologică pentru uraganul Delta.

Informații actualizate cu privire la traiectoria uraganului Delta pot fi accesate pe site-ul Centrului Național de Uragane din SUA – https://www.nhc.noaa.gov/.

MAE informează că cetățenii români care au nevoie de asistență consulară pot contacta Consulatul General al României la Miami la numerele de telefon +1.305.763.8714 și +1.305.763.8874, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție şi telefonul de permanență al Consulatului General al României la Miami: +1-202-515-8953.

 

×
Subiecte în articol: delta uragan SUA