x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Au incercat sa-i taie capul cu drujba

Au incercat sa-i taie capul cu drujba

25 Oct 2004   •   00:00

Doi politisti au ajuns in stare grava la spital dupa ce au fost batuti de 12 de tigani prinsi la furat de lemne intr-o padure situata la 10 kilometri de localitatea bacauana Buhusi. Unul dintre hoti a incercat sa-i taie capul unui politist cu o drujba, motiv pentru care a fost impuscat mortal.

PEDEAPSA. Tentativa unui rrom de a omori un politist s-a soldat cu decesul atacatorului
Evenimentul s-a petrecut la sfarsitul saptamanii trecute, cand politistii au descins in padurea respectiva deoarece aveau informatii ca tiganii se aflau la furat de lemne. Hotii se aflau in toiul "activitatii", lucrand cu topoare si ferastraie electrice sa incarce 12 carute cu lemn.

Politistii i-au somat pe hoti si au incercat sa-i legitimeze, moment in care hotii au devenit violenti, napustindu-se asupra oamenilor legii. Culmea, unul dintre atacatori, Nechifor Mihai, zis "Surdu", a incercat sa decapiteze un politist cu o drujba, moment in care cel atacat a tras asupra atacatorului trei gloante. Hotul a murit cateva zeci de minute mai tarziu, acasa.

Anchetatorii au precizat ca agentul Gheorghe Nanu - cel care era cat pe ce sa fie scurtat de cap - a fost internat la Iasi, iar un coleg de-al sau, Ovidiu Mosnegutu, a ajuns la Spitalul Roman, fiind internat cu contuzii provocate de loviturile primite de la rromi.

In zona au fost deplasate importante forte de politie si jandarmerie pentru a preintampina izbucnirea de noi conflicte violente. (Ion Alexandru)

×
Subiecte în articol: observator