x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Austria: Patru români au maltratat un conațional

Austria: Patru români au maltratat un conațional

08 Dec 2021   •   08:45
Austria: Patru români au maltratat un conațional

Patru români au bătut crunt doi conaționali, în Innviertel - Austria, în urma unui conflict legat de mai multe datorii. Victimele, lipsite de apărare, au fost lovite în cap cu o tigaie, iar unuia i-a fost mușcată o bucată din ureche.

Conflictul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, într-o locuință a unor muncitori din Utzenaich, în districtul Ried. La spațiul de cazare au venit cei patru români, care au vrut să recupereze o datorie de la un conațional, în vârstă de 27 de ani, informează www.stiridiaspora.ro

Imediat după ce l-au găsit, ei au început să-l lovească. Bărbatul a fost lovit atât de rău, încât a început să sângereze, însă cei patru români nu s-au oprit, căci unul dintre ei l-a lovit în cap cu o tigaie. În plus, un alt bărbat de 41 de ani a mușcat apoi o bucată din urechea victimei lipsite de apărare.

Colegul de cameră al tânărului de 27 de ani, în vârstă de 32 de ani, care a încercat să intervină, a fost,  de asemenea, bătut și rănit. Alți rezidenți ai locuinței, care au fost amenințați de agresorii români, au alertat în cele din urmă poliția.

Un tânăr de 29 de ani, care și-a lovit victima cu tigaia, a putut fi arestat în timp ce se afla încă în cămin, iar alți doi agresori au fost prinși la scurt timp după aceea.

Un bărbat de 41 de ani, care a mușcat victima, a reușit să fugă, dar a fost arestat ulterior. În cele din urmă, toți cei patru români au fost duși la închisoarea Ried.

Victima bătăii a trebuit să fie transportată la Campusul Neuromed din Linz, cu răni grave, după ce a primit primele îngrijiri la spitalul din Ried. Colegul său de cameră a trebuit, de asemenea, să fie transportat la spital, fiind și el rănit în urma altercației, scrie orf.at.

×
Subiecte în articol: romani austria