x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Autocarele care transportau invitaţii Principesei Margareta, implicate într-un accident în Capitală

Autocarele care transportau invitaţii Principesei Margareta, implicate într-un accident în Capitală

27 Mar 2009   •   00:00

Două autocare care îi transportau pe invitaţii la Jubileul Principesei Margareta, de la Castelul Peleş în Capitală, s-au ciocnit, vineri, pe DN1, în apropierea Aeroportului Băneasa, unul dintre pasageri fiind uşor rănit, au declarat poliţiştii de la Circulaţie.



Accidentul a avut loc în jurul orei 16.20, la intersecţia Bulevardului Aerogării cu Şoseaua Bucureşti-Ploieşti. Cele două autocare mergeau unul în spatele celuilalt, iar în urma unei frâne bruşte a autocarului din faţă, şoferul celui de-al doilea nu a mai avut timp să îl evite şi l-a lovit în spate. Cele două autocare au suferit avarii, iar unul dintre pasageri a fost uşor rănit.

Pasagerii erau oaspeţii din ţară şi din străinătate veniţi pentru aniversarea Principesei Margareta, sărbătorită în perioada 26-28 martie, la Bucureşti şi Sinaia.

Potrivit reprezentanţilor Casei Regale, invitaţii sunt în siguranţă şi vor asista în această seară, de la ora 18.30, la un spectacol, la Opera Naţională Bucureşti, urmat de un cocktail la Muzeul Operei.

Vineri, Regele Mihai, Principesa Margareta, Principesa Elena, Principesa Irina, Nicolae, Karina, Alexander Nixon şi John Walker au vizitat Castelul Peleş, împreună cu oaspeţii internaţionali, începând cu ora 11.00.

Principesa Margareta şi oaspeţii săi vor vizita, sâmbătă, de la 11.00, Centrul "Generaţii" al Fundaţiei "Principesa Margareta a României".
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator