x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avalansa premiilor la Toate 3

Avalansa premiilor la Toate 3

23 Iun 2004   •   00:00

OBSERVATOR

Opt cititori ai Jurnalului National si-au primit ieri televizoarele color castigate la concursul Toate 3. Primii opt castigatori de televizoare color din cele 45 cate sunt puse la bataie de Jurnalul National si-au primit ieri premiile. In zilele urmatoare, alti castigatori vor intra in posesia televizoarelor color, a aparatelor de aer conditionat, combinelor frigorifice, masinilor de spalat si a altor zeci de premii la Concursul Toate 3.
CATALIN PRUTEANU

Cristian Doru Popescu, din Bucuresti. Are 34 de ani si este sofer. Citeste Jurnalul National de cand a aparut noul format si il intereseaza mai mult paginile de sport, dar si anchetele pe care ziarul nostru le face zilnic. Este casatorit si inca nu are nici un copil. "E un ziar foarte bun. Imi plac dosarele pe care le realizati, numerele de colectie, luni este cel cu Tezaurul Romaniei", spune Cristian Doru Popescu, castigatorul unui televizor color.

Eleodor Radu, din Bucuresti. Este pensionar, are 66 de ani si are doi baieti si doi nepoti. "Citesc Jurnalul National aproape de cand a aparut. Ma uit si la "Tuca Show". In ziarul dumneavoastra sunt evenimente foarte interesante. E un cotidian care exprima adevarul", spune castigatorul. Televizorul color castigat il va darui nepotilor. "Chiar cu doua saptamani inainte am cumparat un televizor color. Daca stiam ca o sa castig unul la concursul Jurnalului National, nu mai cumparam", povesteste Eleodor Radu.

Nicolae Bradescu, din Bucuresti. A castigat un televizor color. Citeste Jurnalul National de la primele aparitii ale acestuia. Are 70 de ani, este pensionar, e casatorit si are doi copii. "Il citesc din scoarta-n scoarta", spune Nicolae Bradescu despre Jurnalul National. "Este un ziar complet si imi plac paginile de sport. Televizorul il voi pune in camera sotiei, pentru ca pana acum ne certam, fiindca ea se uita mai mult la telenovele, iar mie imi place sportul", mai spune castigatorul.

Daniela Stanila, din Bucuresti. Are 52 de ani, este pensionata pe caz de boala si are trei copii. Citeste Jurnalul National de cand a aparut. "Citesc "pe muchie", cum s-ar spune. Imi plac si paginile de sport. O sa pun televizorul castigat in sufragerie, deoarece celalalt este in camera baietilor", spune Daniela Stanila.

Daniel Sarban, din Pitesti. Un alt castigator este Daniel Sarban si are 29 de ani. Este inspector de asigurari in Pitesti si citeste Jurnalul National de putin timp, de cand ziarul nostru a aparut in noul format. Este casatorit, dar nu are inca nici un copil. "Imi place foarte mult Marius Tuca. Il urmaresc de cand a inceput emisiunea de pe Antena 1, pentru ca mi s-a parut primul realizator tv care a spart tiparele", spune Daniel Sarban din Pitesti, castigatorul unui televizor color la concursul Toate 3.

Georgiana Carare, din Ploiesti. Este muncitoare, are 37 de ani si patru copii. Cel mai mic are doar sase luni. "Din februarie am inceput sa citesc Jurnalul National impreuna cu familia. Avem abonament la ziarul dumneavoastra. Citim de toate: si politica, si social", spune castigatoarea. Televizorul castigat a venit la tanc, pentru ca, dupa cum spune Georgiana Carare, "avem un televizor alb-negru, care e "pe duca"".

Gheorghe Timofei, din Tulcea. Are 62 de ani si este cadru sindical. E abonat la Jurnalul National de multi ani, pentru ca este cel mai bun si mai complet ziar din Romania. Ii plac numerele de colectie care apar in fiecare zi de luni, dar citeste foarte mult si paginile de sport. Gheorghe Timofei, castigatorul unul televizor color, este casatorit si are o fata.

Directoarea Paula Maci, una din cititoarele constante, a castigat un televizor

Un alt televizor a fost castigat de Maci Paula, cititoare fidela a Jurnalului National. Fericita castigatoare este directoarea unei agentii imobiliare si citeste Jurnalul inca de la inceputurile sale, dar, de cand a inceput Concursul Toate 3, nu scapa nici un numar. "Ne place in mod deosebit acest ziar, pentru ca pot gasi in paginile sale toata gama de informatie de care am nevoie", spune castigatoarea. Doamna Paula Maci si-a dorit foarte mult, inca de la inceputul concursului, in urma cu o luna, un televizor color si a fost placut surprinsa sa vada ca a avut noroc si l-a castigat cu adevarat. Castigatoarea mai spune ca nu credea ca va castiga, pentru ca pana acum n-a mai castigat nimic la alte concursuri.
×