x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator AVARIE de proporții la RADET. Zeci de mii de bucureșteni, în frig

AVARIE de proporții la RADET. Zeci de mii de bucureșteni, în frig

07 Feb 2015   •   10:54
AVARIE de proporții la RADET. Zeci de mii de bucureșteni, în frig

RADET informeaza ca din cauza unei avarii care s-a produs la CET PROGRESU, in cursul noptii de sambata spre duminica, au fost afectate blocurile alimentate cu energie termica din 120 de puncte termice aferente sectoarelor 4 şi 5.

In comunicatul RADET se precizeaza ca sunt afectate 120 de puncte termice din sectoare 4 și 5: "Din cauza unei avarii survenite la CET Progresu, SC Electrocentrale SA a diminuat temporar furnizarea energiei termice de la aceasta centrala catre RADET.

Au fost afectate blocurile alimentate cu energie termica din 120 de puncte termice aferente sectoarelor 4 şi 5.
Din datele primite de la ELCEN, avaria s-a produs în jurul orei 2.00 şi se estimeaza ca va fi remediata azi, 07.02.2015, pâna la ora 10.30.

Ȋn aceste condiţii, vom proceda la reechilibrarea sistemului în funcţie de parametri agentului termic primit de la ELCEN. Pentru asigurarea continuitǎţii serviciului la punctele termice afectate, livram agent termic pentru încalzire şi apa calda de consum la parametri scazuţi, în intervalul de timp comunicat.

Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat şi îi asiguram ca echipele RADET depun toate eforturile pentru asigurarea confortului termic, în locuinţele bucureştenilor."

”La 2 fara un sfert s-a intamplat avaria, se lucreaza la remedierea. Sistemul are o avarie. La 101 grade pornește, mai avem cateva agrade si ajungem acolo. Sunt avarii care apar”, a declarat Gabriel Ignat, directorul ELCEN, la Realitatea TV.

×