x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avertisment pentru românii din străinătate: „Dacă veniți în România pentru a petrece Paștele, îl veți petrece în carantină!”

Avertisment pentru românii din străinătate: „Dacă veniți în România pentru a petrece Paștele, îl veți petrece în carantină!”

10 Apr 2020   •   00:01
Avertisment pentru românii din străinătate: „Dacă veniți în România pentru a petrece Paștele, îl veți petrece în carantină!”

Secretarul de stat Bogdan Despescu a reafirmat ideea transmisă de autorități în ultima perioadă și anume faptul că românii care se vor întoarce în România pentru a petrece sărbătorile Pascale vor intra direct în carantină instituționalizată.

„Referitor la perioada sărbătorilor Pascale, menținem operațională linia a doua de verificare la frontieră. Pentru cei aflați în afara țării: dacă veniți în România pentru a petrece Paștele, îl veți petrece în carantină sau în izolare, nu cu familia”, a spus Bogdan Despescu, într-o conferință de presă, în care a fost anunțată emiterea unei noi ordonanțe militare.

Secretarul de stat a mai spus că, alături de medici și de asistenți, în linia întâi în lupta contra COVID-19 se află și polițiștii, jandarmii sau militarii.

„Știm că medicii și asistenții sunt eroii acestor zile. Alături de ei sunt eroi și polițistii, polițistii de frontieră, jandarmii, pompierii, polițiștii locali și militarii MApN”, a mai spus sursa citată.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ordonanta Paste