x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avocată snopită în bătaie de şase ţigani

Avocată snopită în bătaie de şase ţigani

22 Sep 2009   •   00:00
Avocată snopită în bătaie de şase ţigani

Poliţia a declanşat o anchetă în cazul unei avocate din Timişoara care susţine că a fost agresată, în noaptea de luni spre marţi, de şase ţigani, în centrul municipiului. Femeia plecase de la un client de-al său pe care îl apără într-un proces cu aceştia.



Vezi VIDEO aici!

Avocata Carmen Obârşanu a declarat, astăzi, pentru Mediafax, că familia de ţigani a ameninţat-o în urmă cu un an cu moartea.

"M-am dus la un client de-al meu, un fost profesor universitar, care se află în proces cu această familie, familia Cârpaci, din cauza casei în care locuieşte şi pe care această familie o doreşte. Ei sunt vecini cu clientul meu. La plecare, şase persoane, trei bărbaţi şi trei femei m-au urmărit şi m-au agresat. În urmă cu un an, această familie, din care făcea parte şi Trifu Schrott (bărbatul ucis şi tranşat -n.r.), m-a ameninţat cu moartea şi au bătut-o pe o colegă de-a mea", a afirmat Obârşanu.

Avocata susţine că unul dintre agresori a lovit-o în cap cu un obiect contondent, provocându-i un traumatism cranio-cerebral.

"M-au lovit cu ceva tare, nu ştiu ce a fost. Bătaia nu a durat mult, câteva secunde, până când s-a schimbat culoarea la semafor. Apoi au plecat toţi în casă. Am un traumatism cranio-cerebral, un traumatism toracic, un trumatism la mână. M-am speriat. A curs foarte mult sânge", a adăugat Obârşanu.

Aceasta a precizat că a depus plângere la Poliţie şi speră ca vinovaţii să fie pedepsiţi, deşi toţi au cetăţenie germană.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Andrei Emil, a declarat că, în funcţie de zilele de îngrijire medicală pe care avocata Carmen Obârşanu le va primi, agresorii acesteia ar putea fi cercetaţi pentru loviri sau alte violenţe sau pentru vătămare corporală gravă.

"Deocamdată nu ştim câte zile de îngrijiri medicale necesită. În funcţie de numărul acestora, îi vom cerceta pe agresori pentru loviri sau alte violenţe, sau, dacă sunt mai mult de 20 de zile, pentru vătămare corporală", a spus Andrei Emil. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator