x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avocatul clanului Geamănu, arestat pentru trafic de influenţă

Avocatul clanului Geamănu, arestat pentru trafic de influenţă

08 Noi 2009   •   00:00
Avocatul clanului Geamănu, arestat pentru trafic de influenţă

Sever Teodorescu, avocatul clanului Geamănu a fost arestat preventiv la Galaţi pentru trafic de influenţă. Teodorescu ar fi pretins 30.000 de euro de la o inculpată ca să intervină pe lângă judecătorii care se ocupau de cazul ei şi să o pună în libertate.



În urmă cu două zile, Sever Teodorescu era în Galaţi. El i-ar fi spus unei femei care era arestată preventiv că poate interveni pe lângă judecători şi să o elibereze. Evident, astfel de servicii se fac contra cost. Preţul era de 30.000 de euro. Inculpata i-a dat aproximativ 750 de euro, iar apoi i-a anunţat pe procurorii anticoruptie, care l-au pus sub supraveghere şi i-au pus la cale un flagrant, anunţă Antena3.

Sever Teodorescu este avocat de mai mult de zece ani, iar colegii săi nu au decât cuvinte de laudă la adresa lui. A devenit cunoscut după ce i-a apărat în instanţă pe cei care fac parte din clanul Geamănu, oamenii acuzaţi că i-au furat maşina lui Gigi Becali.

Până acum, Teodorescu lupta în sălile de judecată ca alţii să fie eliberaţi. Acum, a trecut în boxa acuzaţilor. În plus, mai are o problemă: consiliul Baroului Bucuresti va fi nevoit, în sedinta de marţi, să dispuna suspendarea lui din funcţia de avocat

Sever Teodorescu este acuzat de trafic de influenţă şi riscă să-şi petreacă după gratii următorii zece ani. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator