x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constănţean împuşcat de un agent de pază care însoţea un tren de marfă încărcat cu fier vechi

Constănţean împuşcat de un agent de pază care însoţea un tren de marfă încărcat cu fier vechi

23 Iun 2013   •   13:41
Constănţean împuşcat de un agent de pază care însoţea un tren de marfă încărcat cu fier vechi
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Un bărbat din Constanţa a ajuns la spital după ce a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc de un agent de pază care însoţea un tren de marfă încărcat cu fier vechi, informează mediafax.ro.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, sâmbătă, în jurul orei 19.25, poliţiştii Postului Transporturi Feroviare Cernavodă au fost sesizaţi că în zona Staţiei CF Mircea Vodă un bărbat a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc de către un agent de pază care însoţea un tren de marfă.

Oamenii legii au mers la faţa locului, unde au găsit un bărbat în vârstă de 38 de ani, din localitatea Mircea Vodă, care se afla în ambulanţa chemată pentru a-i acorda primul ajutor.

În zona respectivă poliţiştii nu au găsit niciun tren de marfă, dar în urma cercetărilor au stabilit că ultimul tren care a staţionat în halta Mircea Vodă a fost un tren de marfă, care avea în compunere vagoane cu fier vechi, fiind însoţit de paznici de la o societate de profil.

Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei Regionale Transporturi Constanţa au început cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în carea avut loc incidentul. 

×
Subiecte în articol: fier vechi gardian hot agent paza