x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crimă și jaf, la o fermă din Arad

Crimă și jaf, la o fermă din Arad

04 Dec 2021   •   16:37
Crimă și jaf, la o fermă din Arad

Doi tineri, de 26 și 29 de ani, sunt bănuiți că au omorât un bărbat, la o fermă din județul Arad. Unul dintre ei a fost prins, iar cel de-al doilea este căutat de polițiști.

Potrivit IPJ Arad, polițiștii au fost sesizați joi seara despre prezența cadavrului unui bărbat, într-o fermă din extravilanul localității Şagu. Din cercetările efectuate, s-a stabilit că victima, un bărbat de 60 de ani din Arad, ar fi murit în urma unor traumatisme în zona capului. De asemenea, polițiștii au stabilit că din locul unde fusese găsit cadavrul lipsesc mai multe bunuri: două televizoare LCD, un autoturism și aproximativ 800 de litri de motorină, care se găseau într-un rezervor de tractor.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au făcut percheziții la domiciliile a trei bărbați din localitatea Mănăștur. La domiciliul unui tânăr de 26 de ani a fost găsit unul dintre televizoare și alte bunuri care ar fi aparținut victimei.

„Din investigațiile efectuate în cauză și în urma probatoriului administrat, s-a stabilit că cel în cauză, împreună cu un alt tânăr, de 29 de ani, din localitatea Satchinez, județul Timiș, ar fi comis fapta, iar o parte din bunurile sustrase ar fi fost comercializate în județul Timiș”, a transmis sâmbătă IPJ Arad.

Tânărul de 26 de ani a fost dus la audieri, iar celălalt este căutat de polițiști.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor.

Mediafax

×