x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat, reținut după ce ar fi înșelat mai multe firme. Prejudiciul depășește 80.000 de euro

Bărbat, reținut după ce ar fi înșelat mai multe firme. Prejudiciul depășește 80.000 de euro

de Redacția Jurnalul    |    28 Iun 2023   •   12:15
Bărbat, reținut după ce ar fi înșelat mai multe firme. Prejudiciul depășește 80.000 de euro
Sursa foto: Hepta

Un bărbat a fost reținut de polițiștii Capitalei fiind acuzat de înșelăciune. Acesta ar fi indus în eroare mai multe societăți. În urma încheierii promisiunilor de cesiune a contractelor de leasing financiar, ar fi vândut 4 autoturisme, imediat după intrarea în posesia acestora.

Polițiștii din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule al Poliției Capitalei au pus marți în aplicare un mandat de aducere, în județul Ilfov, emis pe numele unui bărbat de 41 de ani, față de care sunt făcute cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată, prejudiciul fiind de aproximativ 81.000 de euro.

Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada 21 octombrie 2020 - 7 aprilie 2022, acesta, atribuindu-și în fals calitatea de director al unei societăți comerciale, ar fi indus în eroare reprezentanții unor firme, constând în aceea că, în urma încheierii promisiunilor de cesiune a contractelor de leasing financiar, ar fi vândut 4 autoturisme, către cumpărători de bună credință, imediat după intrarea în posesia acestora.

Bărbatul a fost dus la audieri și a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

De asemenea, în urma cooperării polițienești internaționale, unul dintre autoturisme a fost depistat pe teritoriul altei țări.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: prejudiciu inselatorie