x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbatul acuzat că a sechestrat și violat o femeie în Capitală a fost arestat preventiv

Bărbatul acuzat că a sechestrat și violat o femeie în Capitală a fost arestat preventiv

de Redacția Jurnalul    |    19 Mar 2023   •   12:40
Bărbatul acuzat că a sechestrat și violat o femeie în Capitală a fost arestat preventiv

Bărbatul acuzat că a sechestrat și violat miercuri o femeie în locuința acestuia din Sectorul 5 al Capitalei a fost arestat preventiv.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a anunțat duminică dimineața Poliția Capitalei.

Sâmbătă, acesta fusese reținut într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, violarea vieții private și amenințare.

Conform polițiștilor, miercuri, Secția 7 Poliție a fost sesizată de o femeie, cu privire la faptul că, în luna septembrie a anului trecut, un bărbat cu care ar fi avut o relație ar fi sechestrat-o în timp ce se aflau în locuința acestuia, din Sectorul 5, ar fi constrâns-o prin acte de violență și amenințări să întrețină relații sexuale împotriva voinței sale și ar fi realizat mai multe materiale video ce o surprind în ipostaze indecendete și denigrante.

De asemenea, până la data depunerii plângerii, bărbatul ar fi constrâns-o să nu încheie relația, amenințând-o că va face publice imaginile video, demers pe care l-ar fi îndeplinit la data de 15 martie 2023.

Totodată, în aceeași zi, femeia ar fi primit amenințări cu acte de violență și cu moartea, prin intermediul unui apel telefonic.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: arestat preventiv sechestrare