x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu a plecat doar cu SPP-ul la Urlaţi

Băsescu a plecat doar cu SPP-ul la Urlaţi

29 Sep 2010   •   00:00

Traian Băsescu vizitează fabrica Procter & Gamble care funcţionează în localitatea prahoveană Urlaţi, preşedintele venind în oraş însoţit doar de SPP, fără a avea ca antemergător maşini ale Poliţiei.



Preşedintele participă la inaugurarea oficială a respectivei fabrici, deschisă în oraşul prahovean Urlaţi, situat în apropierea municipiului Ploieşti. Şeful statului a sosit la acest obiectiv cu câteva minute înainte de ora 11:00, oră la care fusese anunţată vizita şefului statului.

Traian Băsescu este însoţit doar de angajaţii Serviciului de Protecţie şi Pază, coloana pezidenţială intrând în curtea fabricii Procter & Gamble fără a avea ca antemergător maşini ale Poliţiei Rutiere. Şeful statului nu a venit la volanul Loganului cu care s-a deplasat în ultimele zile, ci într-una dintre maşinile de protocol.

Traian Băsescu a fost întâmpinat de reprezentanţii companiei Procter & Gamble şi, potrivit unor surse din companie, la ora transmiterii acestei ştiri are o discuţie cu conducerea P & G din România.

La vizita de la Urlaţi, arată Mediafax, mai participă ministrul Mediului şi Pădurilor, László Borbély, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, prefectul judeţului, Adrian Dobre, subprefectul Gabriel Hornoiu, senatorul Teodor Meleşcanu, ales într-un colegiu uninominal din Prahova, precum şi alte oficialităţi judeţene şi locale.

×
Subiecte în articol: observator