x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu - De la inundaţii la nuntă

Băsescu - De la inundaţii la nuntă

28 Iul 2008   •   00:00

Preşedintele Traian Băsescu a participat sîmbătă seara la nunta fiicei lui Ioan Firiza, patronul complexului turistic Cheile Buţii din Masivul Retezat. El nu a ajuns la ceremonia religioasă, care s-a desfăşurat la biserica din Cîmpul lui Neag.



Preşedintele Traian Băsescu a participat sîmbătă seara la nunta fiicei lui Ioan Firiza, patronul complexului turistic Cheile Buţii din Masivul Retezat. El nu a ajuns la ceremonia religioasă, care s-a desfăşurat la biserica din Cîmpul lui Neag. Aici au fost prezente numai soţia preşedintelui, Maria, şi fiica lor cea mică, Elena. Deşi s-a anunţat oficial că a sosit cu elicopterul pe stadionul din Uricani, unde se aflau şi dispozitive ale SPP, şeful statului a aterizat direct în apropierea complexului turistic, la locul numit Cîmpul Nelului. Maria şi Elena Băsescu se aflau la Cheile Buţii încă de vineri. Întrebată dacă la nuntă va ajunge şi preşedintele, Maria Băsescu a declarat că acesta "este prins în mai multe activităţi”. Şeful statului a venit sîmbătă, după ce în după-amiaza aceleiaşi zile a condus o şedinţă a comitetului pentru urgenţă desfăşurată în zona Rădăuţi din judeţul Suceava, grav afectat de inundaţii.

Între preşedintele Băsescu şi Ioan Firiza există legături de prietenie din 1998, cînd s-au cunoscut la inundaţii, soţiile celor doi fiind şi ele în relaţii strînse de prietenie. În 2004, Băsescu a vrut să îl numească pe Firiza prefect de Gorj, dar acesta avea foarte multe probleme, în special cu fabrica de ţigări pe care a deţinut-o, procese anchete, etc.

×
Subiecte în articol: basescu observator