x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu, judecătorilor CC: Veţi avea de luat decizii importante pentru ieşirea României din criză

Băsescu, judecătorilor CC: Veţi avea de luat decizii importante pentru ieşirea României din criză

09 Iun 2010   •   00:00

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus, miercuri, judecătorilor CC prezenţi la ceremonia de învestitură în funcţie a lui Petre Lăzăroiu că le urează succes în activitate în contextul în care, în perioada următoare, vor avea de luat "decizii importante" legate de ieşirea României din criza economică.



Petre Lăzăroiu şi-a depus jurământul la Palatul Cotroceni pentru mandatul de nouă ani de judecător la Curtea Constituţională. La eveniment au participat judecători ai Curţii.
"Vă urez succes, mai ales că veţi avea de luat, în perioada următoare, decizii extrem de importante pentru ieşirea României din criză. Vă urez succes", le-a spus Băsescu judecătorilor CC prezenţi la Cotroceni. El i-a urat succes şi lui Petre Lăzăroiu în mandatul de nouă ani pe care acesta îl are de îndeplinit la CC. Preşedintele a menţionat că în această perioadă nu a putut să nu se grăbească în ceea ce priveşte desemnarea din partea Preşedinţiei a unui judector la CC.

×
Subiecte în articol: observator