x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băseştii, răpuşi de cravata cu “ochi”

Băseştii, răpuşi de cravata cu “ochi”

de Dan Constantin    |    26 Iun 2014   •   20:38
Băseştii, răpuşi de cravata cu “ochi”
Sursa foto: Mediafax Foto

Tăvălugul dezvăluirilor striveşte zbaterile clanului Băsescu de a ieşi din cleştele strâns cu mână de fierar de clanul Bercea.
Anchetele DNA, de la Constanţa şi Bucureşti, sunt în urma evenimentelor. Ele doar confirmă ceea ce au dezvăluit înregistrările făcute cu sârg şi pricepere de agent sub acoperire de Băsică şi susţinute public de Izaura, şefa de stat major a familiei Anghel.

Încercarea de muşamalizare a anchetei pornite de procurorul Iacobescu în 2011, pensionat forţat, devine acum bumerang acuzator pentru sistemul viciat din Justiţie.Kovesi, Hăineală ajung şi ele subiect de dezbatere publică, prinse în mlaştina suspiciunii de colaboratoare pentru salvarea familiei Băsescu.

Confruntarea cumetrilor Mircea Băsescu şi Bercea Mondial, uniţi la botez şi despărţiţi de “mormanul de bani” a fost vârful de expunere al zilei pe “covorul roşu” de la festivalul DNA.
Fapta cea mai relevantă a zilei, mai discret comentată, a fost, însă, aducerea unui obiect inofensiv: cravata cu “ochi” care a asigurat înregistrările traficului de influenţă care-l ţin în arest pe Mircea Băsescu.
Comandantul urmăreşte din Belgia, de la Consiliul European, cum se alege praful de neamul lui. Băsică, Izaura, Patronaş, Televizor, Judecător au dat adevărata lovitură de stat folosind o armă mortală – cravata cu ochiul dracului.

×