x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bătaie între susţinătorii PNL şi PSD Năvodari (VIDEO)

Bătaie între susţinătorii PNL şi PSD Năvodari (VIDEO)

de Gabi Golea    |    07 Iun 2012   •   14:13
Bătaie între susţinătorii PNL şi PSD Năvodari (VIDEO)

Un incindent deosebit de grav a avut loc la Navodari. Un tanar de 18 ani, simpatizant al organizatiei PNL, a fost rapit din masina tatalui, dus in sediul PSD Navodari si batut cu bestialitate. Tanarul a ajuns in stare grava la spitalul judetean Constanta.

Disputa electorala la Navodari a luat o turnura periculoasa. Tanarul, George Andrei Pintilie este sustinator al candidatului PNL la primaria orasului Navodari, Iurin Pancencu. Martea trecuta, George Andrei Pintilie a participat la un miting de protest impotriva primarului orasului Nicolae Matei. Miercuri seara, tanarul a participat la o petrecere la un prieten si cand a pornit spre casa a fost abordat de un grup de sustinatori ai primarului Nicolae Matei. Andrei Pintilie a urcat in masina tatalui sau, Stefan Pintilie si au pornit spre casa. Au observat ca sunt urmariti de alte masini.

Odata ajunsi in fata blocului in care locuiau, masina a fost blocata de urmaritori care au spart unul dintre geamuri, l-au smuls pe Andrei Pintilie din masina si, potrivit marturiei tatului sau, ingrozit de cele intamplate, a fost dus in sediul de campanie al Partidului Social Democrat. Acolo a fost batut si interogat despre ceilalti sustinatori ai primarului. Potrivit martorilor, la scenele incredibile ar fi asistat Alexandru Ciurea, presedintele organizatiei de tineret PSD si consilierul PSD Cristian Popescu. "Tin minte cum au tabarat peste masina, au spart geamurile si desumflat anvelopele. Apoi m-au scos din masina, m-au lovit cu pumnii si cu picioarele pana am lesinat. M-au dus si la sediul lor, erau vreo 30 de indivizi, m-au lovit toti. De la un moment nu mai stiu ce s-a intamplat, m-am trezit doar la urgenta, la spital", ne-a declarat tanarul de pe patul de spital.

'A fost adus in urgenta in cursul serii de miercuri spre joi un pacient policontuzionat in urma unei agresiuni cu un traumatism cranio-facial acut inchis. S-au facut investigatiile imagistice necesare si a fost examinat de catre neurochirurgul de garda. Tanarul se afla acum, din fericire, in afara oricarui pericol', ne-a declarat Rodica Todoran, medic sef, sectia primiri urgente a spitalului Judetean Constanta

Tatal copilului agresat in sediul de campanie al PSD a depus o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta.

×