x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bazine de înot moderne pentru elevi

Bazine de înot moderne pentru elevi

de Jurnalul National    |    10 Apr 2008   •   00:00

Elevii din Sectorul 1 al Capitalei se vor bucura începînd din această primăvară de piscinele cu acces gratuit, care le-au fost făcute cadou de către primărie

Elevii din Sectorul 1 al Capitalei se vor bucura începînd din această primăvară de piscinele cu acces gratuit, care le-au fost făcute cadou de către primărie. Astfel se încurajează tinerii care îşi doresc să-şi petreacă timpul liber făcînd sport. Două noi bazine de înot au fost inaugurate de Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, la Şcoala Generală nr. 3, în urma finalizării lucrărilor de investiţii realizate cu fonduri de la bugetul local. Astfel a fost rezolvată o mai veche problemă a bazinelor de înot din Bucureşti.

Valoarea totală a investiţiei a fost de 1.355.652,47 lei. Bazinul mare are 493,30 mp şi e destinat activităţilor sportive şi pentru ore de educaţie, iar bazinul mic are 181,10 mp şi e destinat celor mici, care abia învaţă să înoate.

 

ACCES GRATUIT. De la jumătatea lunii aprilie 2008, ma­joritatea elevilor din Sectorul 1 vor avea acces gratuit la bazinul de înot. Cu ocazia inaugurării, care a avut loc ieri, s-a semnat şi un protocol de colaborare între Primăria Sectorului 1 şi Fe­deraţia Română de Polo pentru moder­nizarea Ba­zinului Floreasca.

×
Subiecte în articol: observator