x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bercea Mondial: Mircea i-a dat banii lui Traian, care trebuia sa influenteze magistratii de la Craiova

Bercea Mondial: Mircea i-a dat banii lui Traian, care trebuia sa influenteze magistratii de la Craiova

30 Ian 2015   •   18:14
Bercea Mondial: Mircea i-a dat banii lui Traian, care trebuia sa influenteze magistratii de la Craiova

La Constanta a avut loc prima infatisare in procesul in care Mircea Basescu este acuzat ca, prin intermediul lui Fane Capatana, ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni in instanta pentru ca judecatorii sa dispuna o sentinta favorabila in procesul in care era inculpat Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Potrivit corespondentului Antena 3, Catalina Smereca, Bercea Mondial a declarat in fata magistratilor ca Mircea Basescu a intrevenit, in 2010, pentru eliberarea fiului sau, Florin Anghel, in schimbul a 20.000 de euro.
Bercea a spus ca Mircea Basescu l-ar fi sunat pe judecatorul Cristian Deliorga, pe atunci procuror, pentru a rezolva problema.

Bercea a declarat ca banii pe care i-a dat lui Mircea Basescu, 600.000 de euro, au ajuns la fratele acestuia, fostul presedinte Traian Basescu
“Mircea i-a dat banii lui Traian, care trebuia sa influenteze magistratii de la Craiova. Mircea nu cunostea pe cei din tribunalul Olt si Dolj. In perioada aceea eu eram la inchisoare fiul meu si sotia mea veneau frecvent la nasu’ care le-a spus ca toti banii au ajuns la Traian si ca sa avem rabdare”, a declarat Bercea Mondial.
De asemenea, Bercea le-a fi spus judecatorilor ca spaga pentru fratele lui Traian Băsescu era ascunsă în fustele sotiei sale.



×