x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bihor / Ambulanţă pentru transport de alcool

Bihor / Ambulanţă pentru transport de alcool

de Ovidiu Ciutescu    |    09 Ian 2009   •   00:00

Un arădean, care nu avea permis de conducere, a fost prins de poliţiştii rutieri bihoreni în timp ce transporta 2.000 litri de alcool fără forme legale. Acesta transporta alcoolul într-o falsă ambulanţă.



"Tânărul de 27 de ani a fost depistat în trafic la un control de rutină al Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul IPJ Bihor, pe DN 19, în localitatea Biharia, în timp ce conducea o autoutilitară cu numere de înmatriculare temporare", se menţionează într-un comunicat al IPJ Bihor, citat de Agerpres. La control, conducătorul auto a spus că se numeşte altfel decât în realitate, a declarat un domiciliu fals, în Timişoara şi a susţinut că posedă permis de conducere categoria B.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii SPR, celui în cauză i-a fost stabilită adevărata identitate şi s-a constatat că avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Poliţiştii rutieri au descoperit în autoutilitară cantitatea de 2.000 litri de alcool dublu rafinat, a cărui provenienţă nu a putut fi justificată. Autoutilitara condusă de arădean era ilegal echipată cu girofar de culoare albastră şi însemne specifice ambulanţei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de achiziţionare de alcool de la alţi antreprenori decât cei autorizaţi, conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat şi fals privind identitatea. Poliţiştii au ridicat în vederea cercetărilor numerele şi certificatul de înmatriculare ale autoturismului, girofarul şi însemnele de ambulanţă.

×
Subiecte în articol: romania