x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bihor: Tăriceanu, în vizită la autostrada Transilvania

Bihor: Tăriceanu, în vizită la autostrada Transilvania

de Jurnalul National    |    11 Apr 2008   •   00:00

Premierul Călin Popescu Tăriceanu s-a declarat mulţumit de stadiul lucrărilor la viitoarea autostradă Transilvania, recunoscînd evoluţia pozitivă pe care au avut-o acestea în ultimii doi ani

Premierul Călin Popescu Tăriceanu s-a declarat mulţumit de stadiul lucrărilor la viitoarea autostradă Transilvania, recunoscînd evoluţia pozitivă pe care au avut-o acestea în ultimii doi ani. În urma discuţiilor avute cu Ministerul Economiei şi Finanţelor, prim-ministrul a dat asigurări companiei americane Bechtel de achitarea, în perioada imediat următoare, a avansului de 30% din valoarea contractului, adică 136 milioane de euro.
Tăriceanu a anunţat finalizarea în acest an a primilor 25 km de autostradă, însă pe tronsonul din judeţul Cluj.

 

Bucureşti: Circulaţie deviată în zona Obor

Brigada de Poliţie Rutieră atrage atenţia şoferilor că, în perioada 11-18 aprilie, se vor executa lucrări de reabilitare a carosabilului în rondul de la Piaţa Bucur-Obor, iar circulaţia va fi deviată.
Astfel, conducătorii auto care circulă pe Şos. Colentina, dinspre D-na Ghica spre Calea Moşilor nu vor putea efectua virajul stînga către Bdul Ferdinand. Ruta ocolitoare este Şos. Colentina − Str. Ziduri Moşi − Bdul Ferdinand I; cei care circulă pe Şos. Ştefan cel Mare, dinspre Str. Lizeanu spre Bdul Ferdinand, pe deasupra pasajului, nu vor putea traversa, fiind obligaţi să circule pe Calea Moşilor. Ruta ocolitoare: Calea Moşilor − Str. M. Eminescu − Bdul Ferdinand I.    

 

Botoşani: Trei răniţi într-un tramvai deraiat

Un tramvai a deraiat azi-dimineaţă pe o stradă din Botoşani şi a intrat pe contrasens, lovind un autoturism, iar în urma impactului trei persoane aflate în maşină au fost rănite. Poliţiştii au stabilit că şoferul autoturismului, care a scăpat nevătămat, era băut, având o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Circulaţia a fost întreruptă în ambele sensuri pe Strada Sucevei, unde a avut loc accidentul, traficul rutier fiind deviat pe alte artere.

×
Subiecte în articol: observator