x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bistrița-Năsăud: Arme letale, descoperite în locuința unei femei 

Bistrița-Năsăud: Arme letale, descoperite în locuința unei femei 

11 Feb 2022   •   12:00
Bistrița-Năsăud: Arme letale, descoperite în locuința unei femei 
Sursa foto: Hepta

Trei arme letale au fost descoperite în locunța unei femei din Bistrița-Năsăud. Se pare că armele au fost introduse ilegal în țară de un austriac.

Armele au fost descoperite în urma unor percheziții coordonate de polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Acțiunea a avut loc joi, la locuința femeii din Zagra și au fost făcute în cadrul cercetărilor dintr-un dosar de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Din investigațiile efectuate până în prezent, a reieșit faptul că un cetățean austriac, în vârstă de 71 de ani, concubin al unei femei, de 61 de ani, din Zagra, ar fi introdus ilegal în România, anterior anului 2020, mai multe arme și muniții, au anunțat anchetatorii.

Cei doi nu sunt autorizați să dețină, să poarte sau să folosească arme letale pe teritoriul României.

La percheziții au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor trei arme letale cu glonț, cu destinația vânătoare și 88 de cartușe pentru arme letale, de diverse calibre.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că una dintre armele descoperite figureză ca fiind bun căutat pentru confiscare, de către autoritățile din Germania.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: arme letale