x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bistriţa-Năsăud: Tânăr de 16 ani, elev al unui prestigios colegiu, arestat la domiciliu după ce a încercat să jefuiască un magazin

Bistriţa-Năsăud: Tânăr de 16 ani, elev al unui prestigios colegiu, arestat la domiciliu după ce a încercat să jefuiască un magazin

13 Dec 2019   •   20:10
Bistriţa-Năsăud: Tânăr de 16 ani, elev al unui prestigios colegiu, arestat la domiciliu după ce a încercat să jefuiască un magazin

Un tânăr de 16 ani din Bistriţa, elev al celui mai prestigios colegiu din judeţul Bistriţa-Năsăud, a primit arest la domiciliu pentru 30 de zile după ce, în urmă cu două zile, a încercat să jefuiască un magazin din municipiu şi a ameninţat o vânzătoare cu un cuţit.

Decizia instanţei a fost luată în cursul serii de vineri, tânărul fiind acuzat de tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, tânărul a fost identificat în cursul zilei de joi, iar vineri dimineaţa, în urma audierilor, pe numele lui a fost emis mandat de reţinere pentru 24 de ore.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă, însă instanţa a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Adolescentul este elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” din Bistriţa, iar cazul său va fi discutat şi în comisia de disciplină a unităţii de învăţământ.

În cursul după-amiezii de miercuri, băiatul a pătruns într-un magazin din municipiul Bistriţa şi a ameninţat o vânzătoare cu un cuţit, încercând să sustragă bani din casa de marcat.

Ceilalţi angajaţi au reacţionat rapid, astfel că tânărul a fugit de la faţa locului.

Imaginile din timpul tentativei de tâlhărie au fost surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului şi făcute publice de către administratorul firmei.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: politie elev